tala fou

Na e mauaina se nofoaga sili ona manaia i luga o le moega, ae na e iloa ua galo ia te oe se ipu vai ae e te leʻi faʻapipiʻi?E mafai ona matua manaia le olaga.
A e fa'alelei i luga o le moega, tu i luga e tago i se ipu vai pe totogi lau telefoni, afai e te maua se nofoaga i lalo o ie, e lagona lava le le fiafia.
Fa'afetai i TikTok, ua matou iloa nei o lo'o i ai se pusa vai atamai i tafatafa o le matou moega e faia tonu le mea o lo'o fai mai ai lona igoa!
O le ipu vai i autafa o le moega e sasaa saʻo ai le vai i totonu o lau ipu pe a e manaʻomia, ma o le mea e sili atu, e faia e tusa lava pe e te nofo i luga i luga o le moega, ae o ai laʻu tala, aemaise lava pe a e moe!
O le Assembly foi o se savaliga i le paka.Fa'apipi'i le fa'asu'a i le fa'avae ma uu le fagu aua o lo'o iai fo'i se fa'agaau fa'apipi'i e alu atu mai le pito i lalo o le fa'aputu i le pito i luga o le fagu.
O lea ia mautinoa e tu'i se pu i le pito i luga o le sioki, ia lava le lapo'a e ave ai le vai.
Na'o le oomi o le ki (ma lau ipu e sili ona e fiafia i ai) ma o le a tu'uina atu e le fa'asoa le aofa'i e te mana'omia.
E mafai ona e mauaina lenei masini vai atamai i le taimi nei i luga o le Amazon (faʻatau i le taimi nei) o lea e te le toe tu i luga mo se ipu vai, hooray!


Taimi meli: Apr-10-2023