tala fou

O e su'e se auala faigofie ma lelei e maua ai vai inu mama mama?Afai o lea, o le reverse osmosis system o le mea tonu lava lea e te manaʻomia.

 

O le fa'afoliga osmosis system (RO system) o se ituaiga o fa'atekonolosi fa'amama e fa'aogaina ai le mamafa e tulei ai le vai i totonu o se fa'asologa o membranes, aveese mea le mama ma tu'uina atu vai mama ma tofo lelei.

 

O vai fa'alaua'itele o lo'o iai mea fa'aleagaina e mafai ona afaina pe a 'aina.E fa'aogaina e tagata uma o le lalolagi e fa'amama nei mea leaga mai a latou vai.

 

Pe e te maua mai lau vai mai se vaieli pe mai le taulaga, o le fa'apipi'iina o se fa'a'ese'ese ose faiga ose auala faigofie e fa'amautinoa ai o lo'o e inu vai e mama ma saogalemu.

 

  • O le reverse osmosis system e aveese ai le chlorine, lea e mafai ona afaina ai le soifua maloloina pe a taumafaina i se aofaiga tele.
  • O faiga RO e aveese ai le ta'ita'i ma isi u'amea mamafa mai lau vai inu, ma saogalemu ai mo tagata uma o lou aiga.
  • O isi mea leaga e aveese e nei faiga e aofia ai vailaau e tineia ai manu faalafua, pharmaceuticals, nitrates, sulfur ma isi vaila'au e mafai ona maua i lau sapalai vai.

E Fa'apefea ona Fa'alelei Lou Olaga i le Reverse Osmosis System?

E le gata i le saunia o vai inu mama ma le saogalemu mo lou aiga, e tele foi isi aoga o le faaaogaina o le reverse osmosis system.

 

Mo se faʻataʻitaʻiga, talu ai ona o le faiga e aveese ai le chlorine mai lau sapalai vai, o le a faʻaitiitia ai le manogi ma faʻaleleia atili ai le tofo o au meaʻai pe a kukaina.

 

O le a fa'aleleia atili ai fo'i le tofo o le kofe ma le lauti ua fa'afefiloi i vai fa'amama ona o le a leai ni tofo le lelei e mafua mai i le chlorine po'o isi mea leaga.

 

E le gata i lea, o le fa'aogaina o vai fa'amama e mafai ona fa'aumiumi ai le ola o mea faigaluega e fa'aogaina vai e pei o fufulu ipu ma masini tamea aua o nei mea faigaluega o le a le tau galue malosi e aveese mea leaga mai le sapalai o vai paipa.

Amata I le Puretal Electric Asu!

O le fa'afoliga osmosis ose filifiliga lelei mo so'o se tasi o lo'o su'e se auala faigofie e maua ai le vai inu mama ma le saogalemu mo lo latou fale po'o le ofisa.O le fa'apipi'iina o se tasi e mafai ona maua ai le filemu o le mafaufau ma le iloa o so'o se mea leaga o lo'o i totonu o lau paipa vai e le o'o atu i totonu o lou tino pe a e inuina.

 

E tele fo'i fa'amanuiaga e le fa'atatau i le soifua maloloina e pei o le fa'aleleia atili o le tofo o mea'ai pe a fa'avela ile vai paipa fa'apea fo'i le fa'aumi o le ola ole mea faigaluega ona o le fa'aitiitia o le pisia ile sapalai o paipa.

 

Express Water o le a ave oe i luga o le ala i vai inu mama ma se tasi o matou faiga faʻafefe osmosis.Matou te ofoina atu le tele o faʻataʻitaʻiga e filifili mai ai, o lea e te mautinoa e te mauaina le faiga atoatoa mo ou manaʻoga.

 

O le fa'avae o matou Reverse Osmosis Systems, le Express Water RO5DX ma RO10DX Systems o NSF Certified.O a matou RO Faʻatonu e faʻaititia foi i le 99.99% o le 158 le mama ma le Total Dissolved Solids (TDS).

 

O vaega uma o loʻo faʻaaogaina i le fausiaina o a tatou faiga RO o loʻo faʻamauina i tulaga maualuga maualuga o loʻo avanoa.E maua ai e oe le filemu o le mafaufau i lou iloa o lau masini o le a tu'uina atu ia te oe le tele o tausaga o le tautua fa'atuatuaina ma fa'amama ese mea leaga a'o le'i o'o atu i lau paipa.


Taimi meli: Tes-27-2022