tala fou

O Lucio Diaz, 50 tausaga le matua, na pu’e fa’apagota mai i le mae’a ai lea o lona tu’u o lona u’amea i totonu o le fagu vai a le tagata faigaluega ma alu ai le mimi i totonu, ma tu’uaia ai o ia i le faaoolima mataga atoa ai ma le malosi o le ma’a i se a’upega mata’utia.
O se tina mai Texas na maua i le STD ina ua tu’u e se tagata teu fale lana u’amea i totonu o lana fagu vai ma mimi i totonu.
O le tina o Houston e to'alua, e le'i mana'o e fa'ailoa lona suafa, na ia iloa mea mata'utia na tutupu ina ua uma ona fa'apipi'i mea pu'eata i lona ofisa.
Na taʻu atu e se fafine e 54 tausaga le matua i le ABC 13 e faapea, o le tagata mama o Lucio Diaz, 50, na tuuaia na "tuu i tua le fagu ma sasaa moni ai laʻu penis i laʻu vai" aʻo leʻi tuʻuina ona itutino pe tusa o le "afa" i lana inu.
“O lenei tamaloa o se gasegase,” o lana tala lea.E tusa ai ma le HOU 11, e 11 isi tagata ua talosaga, ma o i latou uma o loʻo faia suʻega mo STD.
Fai mai le fafine, “Ou te manao e alu le mataupu i le faamasinoga.Ou te manao ia faailoa mai o ia, ou te manao e totogi e ia le mea na ia faia ia te aʻu ma tuliesea.
O Diaz, o lo o taofia nei o ia i le toese a le Ofisa o Femalagaaiga ma le Ofisa o Tiute a o fa’amaonia lona tulaga tau femalagaaiga, na molia i le faaoolima mataga ma le faaoolima mata’utia i se a’upega mata’utia.O moliaga uma e lua e aafia ai le na aafia.
O le tagata faigaluega e le’i finagalo e fa’ailoa lona suafa, na ia fa’atu i luga o masini pu’eata i totonu o lona ofisa ma pu’eina o ia o lo o fa’aofiina lona u’amea i totonu o lana fagu vai a’o le’i tu’itu’i le fagu e fufulu ai ona itutinosa i le vai.
O se tamaitai o loo galue i le ofisa o le fomai na tulai mai se masalosaloga ia Aukuso e faapea o le pusa vai a le ofisa e palapala ma manogi.
Fai mai, na amata ona aumai lana lava vai, ae tuu i luga o lana laulau pe a le uma lana inu.
I ni nai aso ina ua uma le manogi o le vai malulu, na ia iloa ai o lana fagu vai na totoe e manogi leaga, o lea na ia tia'i ai.
I le masina o Setema, na ofo atu ai se uo faigaluega e fai lana kofe, ma ina ua ia fai atu ia te ia e faaaoga fagu vai, na fesili le uo pe aisea e samasama ai le vai.
Fai mai a ia, na vave ona lagona le “faufau” ina ua alu e sogisogi, ma fai atu i le KHOU 11, “Na ou tuu i luga i o’u foliga ma sogisogi i ai ma e manogi e pei o le mimi.”
Na ta’u atu e le isi tagata faigaluega ia te ia, o le mea lava lea e tasi na tupu ia te ia, ma o lo o masalomia e foma’i na mafua mai i se tausi ma’i.
E oo atu i le faaiuga o Setema, na ia faapipiiina ni mea pueata sipai i totonu o lona ofisa e faamaonia ai ona masalosaloga.I fa’amaumauga a le fa’amasinoga na toe iloilo e le ABC 13, o lo o fa’aalia ai ata o le CCTV o lo o fa’aalia ai le fa’ataufale o lo’o galue, ma fa’amaonia mai ai i le su’esu’ega o le urine i totonu o lona ofisa, le sili ona popole i ai.
Na tuuaia foi o ia e le tagata faigaluega (ata) i le mimi i totonu o lana vai ma le faaleagaina o le vai malulu o le ofisa i taimi eseese ia Aokuso ma Setema.Na maua foi o ia i le STD maʻi, e fetaui ma faʻaiʻuga a Diaz.
“Sa ou matua fefe lava ma sa ou mafaufau, 'Ae faapefea pe a ma'i?Ina ua uma ona suʻesuʻeina STD, na maua e le tina o le toʻalua nisi tala leaga.
"Na taʻu mai ia te aʻu sa i ai saʻu STD ma na faʻamaonia lelei," o lana tala lea i le ABC 13. "E leai se mea e suia ai lena mea.E leai se mea e mafai ona faaleleia atili ai au.O le mea moni, ou te lagona e tatau ona ou faaeteete i loʻu olaga atoa.
Na ta’ua e le na a’afia e fa’apea, na fa’aauau pea ona galue Diaz i totonu o le fale e tusa lava pe ua logoina le pulega.
I le mae’a ai o le su’esu’ega o le urine, na tu’uina atu ai e le na a’afia ni fagu vai e lua i Leoleo.Ina ua uma se talanoaga ma Diaz, na ia taʻutino atu i leoleo na ia faia ona o le "manatu leaga" ma o se "faʻamaʻi".
E galulue uma i laua i le ofisa o fomai i Houston (ata).Ina ua fetaiaʻi leoleo ma le tagata teu fale, na ia taʻutino ma fai mai o se "maʻi" ma sa ia faia foi mea faapena i galuega muamua.Na ia ta’ua fo’i na te le’i iloa o lo’o maua sana STD.
O lana loia o Kim Spurlock, o le na failaina le tagi faasaga i le fale, na ia taʻu atu i le ABC 14: "E i ai so latou tiute e puipuia ai o latou tagata nofoia ma ua latou matua le manuia i lena tiute."
Terry Quinn, Pule Sili o Altera Fund Advisors, pule o le fale, na tuuina mai se faamatalaga e tali atu ai faapea: “Na faafesootai e le matou kamupani pulega le matagaluega o leoleo i le taimi lava na iloa ai e matou tagata mautotogi lenei faafitauli e ono tulai mai.Na fautuaina i latou e leoleo e aua ne’i toe fa’alavelave pe alu atu i le tagata o lo o tu’uaia na faia le solitulafono ina ia pu’e fa’apagota ai o ia.Na pueina o ia ina ua toe foi i le fale.
O manatu o loʻo faʻaalia i luga o manatu ia o matou tagata faʻaoga ma e le faʻaalia ai manatu o MailOnline.


Taimi meli: Tes-09-2022