tala fou

O le fa'aleagaina o le vai mai le fa'alagolago tele i le vai o le eleele ma paipa vai tuai, ma le le lelei o le fa'aogaina o le suavai leaga o lo'o saofagā i se fa'afitauli o le suavai i le lalolagi. ua faoa lenei avanoa e fesoasoani ai i atunuu atiae e ala i le mamanuina o se masini atamai e mafai ona tuuina atu i aiga le sili atu i le 300 lita o vai inu mama i le masina lea e mauoa i minerale ma saoloto mai soʻo se mea leaga, e masani ona maua i vai paipa ma fagu. talanoaga ma Financial Express Online, co-faavae ma le Ofisa Sili o Pulega o Niu Ioka o Kara Water, Cody Soodeen talanoa e uiga i le pisinisi vai faamama ma le ulufale atu o le ituaiga i le maketi Initia.extract:
O le a le tekonolosi ea-i-vai? E le gata i lea, o Kara o loʻo fai mai o ia o le tagata muamua 9.2+ pH le gaosiga o le ea i le vai. O le a le lelei mai le soifua maloloina?
O le ea-i-vai o se tekinolosi e pu'eina vai mai le ea ma maua ai. O loʻo i ai i le taimi nei le lua o tekonolosi tauva (refrigerant, desiccant). pores.O mole vai ma le zeolite e vevela, faʻafefeteina lelei le vai i le tekinolosi desiccant, faʻaumatia 99.99% o siama ma siama i le ea o loʻo pasia, ma faʻapipiʻiina le vai i totonu o le faatanoa. O tekinolosi faʻavae faʻalili e faʻaogaina ai le vevela maualalo e fatu ai le condensation. E pa'u'ū vai matāua i totonu o le vaega e pu'e ai. E leai se malosi e fa'atama'i ai siama ma siama o lo'o feavea'ia e le ea - o se tasi o itu lelei tele o tekinolosi fa'amago.
O le taimi lava i totonu o le faatanoa, o le vai inu e faʻapipiʻiina i minerale faʻalesoifua maloloina seasea ma faʻamaʻiina e maua ai le pH o le 9.2+ ma le vai ultra-smooth. O le vai o Kara Pure o loʻo faʻaauau pea ona faʻasalalau i lalo o le malamalama o le UV e faʻamautinoa ai lona fou.
O a matou faʻasalalauga ea-i-vai e naʻo le pau lea o oloa faʻatau oloa e maua ai le 9.2+ pH vai (faʻapitoa foi o le vai alkaline). O le vai alkaline e faʻaleleia ai se siosiomaga alkaline i le tino o le tagata. le puipuiga, fa'atonutonuina le toto, fesoasoani i le gaogao ma fa'aleleia le soifua maloloina o le pa'u. E ese mai i minerale e le masani ai, o le Kara Pure Alkaline Water o se tasi lea o vai inu sili.
O le a tonu le uiga o le “tuinu vai ea” ma le “tuinu vai i le ea”? E faapefea ona paeonia Kara Pure i Initia?
O afi vai vai e fa'asino ia i tatou muamua, o masini fa'apisinisi na faia ma mamanuina e aunoa ma se fa'aaloalo mo le si'osi'omaga o lo'o fa'aaogaina ai le tagata fa'atau. Kara Pure o se fa'aputu ea-i-vai fuafuaina ma le poto masani a le tagata fa'aoga i le mafaufau.Kara Pure o le a pave. o le auala mo le ea-i-vai dispenser i Initia atoa e ala i le faʻapipiʻiina o tekinolosi e foliga mai o tala faʻasaienisi ma faʻafesoʻotaʻi i le manatu lauiloa o vai.
O le tele o aiga i Initia o loʻo i ai faiga faʻapipiʻi vai e faʻalagolago i le eleele. mana'o e fa'aleleia le fa'atuatuaina o tekonolosi ea-i-vai. E ui lava i lea, o lo'o i ai se lagona fa'amaneta i le tu'uina atu o vai inu e aunoa ma se fa'agaau.
O le tele o aai tetele i Initia, e pei o Mumbai ma Goa, e maualuga le susu i le tausaga atoa.O le faagasologa o Kara Pure o le tosoina lea o le maualuga o le ea i totonu o nei aai tetele i totonu o la tatou faiga ma maua ai le vai maloloina mai se susu faatuatuaina. O se taunuuga, o Kara O le mama e liua le ea i le vai. O le mea lea tatou te ta'ua o le ea i le vai vai.
Fa'amama vai masani e fa'alagolago i le suavai o lo'o feavea'ia e ala i lalo o le eleele. E maua e Kara Pure a tatou vai mai le susū i le ea o lo'o siomia ai oe. O lona uiga o la tatou vai e maualuga le fa'apitonu'u ma e le mana'omia se togafitiga tele ina ia mafai ona inu. minerale e fatu ai vai alkaline e fa'aopoopoina fa'amanuiaga fa'alesoifua maloloina tulaga ese.
E le mana'omia e Kara Pure ni atina'e vai i totonu o fale, e le mana'omia fo'i e nu'u e tu'uina atu. Pau lava le mea e fai e le kalani o le fa'apipi'i. O lona uiga e le maua e le vai a Kara Pure ni metala po'o ni mea fa'aleagaina i paipa tuai.
E faʻapefea, i lou manatu, e mafai e le vaega o le faʻamamaina o vai i Initia ona manuia mai le faʻaogaina lelei o le ea i vai vai?
O le Kara Pure e fa'amamāina le vai ea e fa'aaoga ai se faiga fa'avevela fou e fa'aumatia ai siama o le ea, siama ma isi mea filogia.O lo'o fa'amanuiaina e le au fa'atau mai a tatou fa'amama fa'apitoa fa'afiloi ma alkalizer.
O le vai o Kara o loʻo ulufale atu i Initia e faʻatalanoaina se suiga le lelei i faiga faʻavae mo isi vai inu vai. O Initia o se maketi tele ma faʻatupulaia tagata faʻatau maualuga ma faʻateleina le manaʻomia o le vai. Faʻatasi ai ma faiga faʻavae e faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga o le siosiomaga o le reverse osmosis (RO) ma puipuia fa'ailoga vai fagu fa'asese mai le taia o fa'amaumauga maualuga, o lo'o mana'omia tele e Initia le fa'atekonolosi fou ma le saogalemu o vai.
O loʻo faʻatulagaina e Kara Water ia lava o le faʻailoga e manaʻo ai tagata aʻo faʻaauauina e Initia lana suiga agai i tagata faʻatau oloa. Ua fuafua le kamupani e iai se aafiaga muamua i Mumbai, le nofoaga tutotonu tau tupe a Initia, aʻo leʻi faʻalauteleina i fafo i Initia. -i-vai masani.
E faapefea ona ese le maketi vai faamama i Initia pe a faatusatusa i le US? Fuafuaga i luma mo le luitau, pe afai ei ai?
E tusa ai ma a matou faʻamatalaga, e sili atu ona iloa e tagata faʻatau Initia le faʻamamaina o vai nai lo le au faʻatau a le US. Pe a fausia se faʻailoga i se atunuʻu faavaomalo, e tatau ona e faʻamalosi e faʻafeiloaʻi au tagata faʻatau. Fanau ma tausia i le Iunaite Setete, na aʻoaʻoina e CEO Cody e uiga i eseesega faaleaganuu e ala i le tuputupu ae ma matua malaga mai Trinidad. O ia ma ona matua e masani ona le malamalama faaleaganuu.
Mo le atinaʻeina o Kara Water mo le faʻalauiloaina i Initia, e fiafia o ia e galulue faʻatasi ma faʻalapotopotoga pisinisi faʻapitonuʻu ma le poto faʻapitonuʻu ma fesoʻotaʻiga. Na amata ona faʻaogaina e Kara Water se faʻavavevave na talimalo ai le Columbia Global Center i Mumbai e amata ai lo latou malamalama i le faia o pisinisi i Initia. galulue faatasi ma DCF, o se kamupani e faalauiloaina oloa faava o malo ma tuuina atu auaunaga outsourcing i Initia.Latou te faipaaga foi ma Initia kamupani maketi Chimp & Z, lea e i ai se malamalama faanumeraina o le tatalaina o ituaiga i Initia.Kara Pure mamanu na fanau mai i Amerika.Fai mai, mai le gaosiga i le maketiina, Kara Water o se faʻailoga Initia ma o le a faʻaauau pea ona sailia tagata tomai faʻapitonuʻu i tulaga uma e tuʻuina atu Initia i oloa sili ona lelei mo ona manaʻoga.
I le taimi nei, o loʻo matou taulaʻi atu i le faʻatau atu i le Greater Mumbai region ma o loʻo sili atu i le 500,000 tagata faʻatau. Matou te manatu muamua o le a matua fiafia tamaitai i la matou oloa ona o lona tulaga faʻalesoifua maloloina faʻapitoa. fa'aalia le fiafia tele i le oloa mo le fa'aoga i totonu o latou fale, ofisa, aiga lautele ma isi avanoa.
E fa'afefea ona e maketi ma fa'atau atu Kara Pure?(Afai e talafeagai, fa'amolemole ta'u uma laina i luga ole laiga ma luga ole laiga)
O lo'o matou fa'atautaia nei fa'atauga fa'ainitaneti ma fa'atauga fa'atupu fa'atupu fa'atauga e ala i la matou Success Success Representatives.Customers e mafai ona maua i matou i le http://www.karawater.com poʻo le aʻoaʻo atili mai a matou itulau faʻasalalauga lautele ile Instagram.
O le oloa e masani lava ona faʻatautaia le maketi maualuga ona o le tau ma le tautua, faʻafefea ona e fuafua e faʻalauiloa le faʻailoga i le tier 2 ma tier 3 maketi i Initia?
O loʻo matou taulaʻi i le taimi nei i luga o taulaga muamua o loʻo matou faʻatau atu. O loʻo faʻalauteleina i le lua ma le tolu-vaega aai. O lenei mea o le a faʻateleina ai le matou tagata faʻatau e ala i le faʻatagaina o tagata e suia a matou fuafuaga tau tupe i le aluga o taimi e aunoa ma le toe fetuunai.
Maua fa'amatalaga fa'amatalaga fefa'asoaa'i taimi moni ma tala fou a Initia ma tala fa'apisinisi i luga o le Financial Express. La'u mai le polokalama Financial Express mo tala fou fa'apisinisi.


Taimi meli: Aukuso-05-2022